2009

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!
Nytt år och nya upplevelser som sagt.

Har inget speciellt att skriva, önskar er alla en bra kväll med mycket skoj!
Eftersom jag själv är så förkyld och fryser så blir det nog en lung kväll för mig..


babyliss vs. philips

Ja, sitter och kikar på locktångar på siba, ska nog köpa en samtidigt som jag är i knalle imorgon.
Okey, jag har själv lite små lockigt/krulligt hår men det är inte snyggt, men med locktången så blir de det.
Så funderar på två olika.
 

Den översta är Babyliss.
249:-
Understa Philips
299:-
Okey, jämför inte priset men är det snyggast med större eller mindre lockar?
Babyliss låcktång har har provat, jag tycker den är bra. Men den andra verkar också bra.. får se imorgon.

tisdag

Ojojoj, vaknade ganska sent idag kan man säga.. vid halv 2. Det var det längsta jag har sovit på hela lovet och jag skulle sola idag ju. Det sket sig det med, imorgon sätter jag på både mobil alarmet och min väckarklocka, för imorgon ska jag upp tidigare i alla fall!
På torsdag tar ett nytt år sin början, 2009. Nytt år, nya upplevelser. Har inga som helst planer på vad jag ska göra imorgon, kanske bara vara hemma och fira med syster med mera. Känner mig fortfarande inte helt bra, hade feber igår också så idag har jag legat hemma och sett på High School Musical 2 som visades på tv. Mamma kommer snart hem, hon har hyrt tre filmer till mig: P.s I love you, Blonde and Blonder och Over her dead body. Får se om dem är bra. Har hört att P.s I love you, ska vara bra.

Nu ska jag kika klart på one tree hill, så ni får ha det bäst allihopa♥

måndag eftermiddag

Ja, det blev inte att sola idag heller. Sov för länge helt enkelt, men imorgon måste det bli av i alla fall..
Tänkte i alla fall om jag kunde ta mig ner till knalle en stund och kika innan min syster slutar. För efter 3 ska jag dit med mamma så får se hur jag gör.

Skriver mer ikväll.. ha det bäst!

Söndag

Idag har jag inte gjort någonting förutom att jag har städat lite och duschat med mera.. Ganska tråkigt, men har inte orkat göra något speciellt heller för den delen. Imorgon ska jag i alla fall upp lite tidigare och kanske sola om jag hinner på förmiddagen. Sedan ska jag kika på kläder. Har inte ens vart på mellandagsrean. Har faktiskt inte haft någon lust, folk trängs, trångt i butikerna och meterlånga köer + att det mesta redan skulle vara utplockat. Nae, inte iår..
Usch känner mig som en sumobrottare, man har ätit för mycket under julen, känns som jag har gått upp minst 5 kg. Ne nu får det bli mindre med godis och sötsaker som choklad! Uschusch..
Nu ska jag sitta vid datorn ett tag, så får jag se om det kommer något intressant på tv ikväll. Ha det bäst
 ♥



bild från början av december.

Har fixat lite med bloggens utseende, men den är inte klar. Bakgrunden ska bort och saker ska ändra, även läggas till. Fortsätter när jag har tid och ork.

*

Godkväll eller Godnatt passar bättre. Klockan är drygt halv 2, sitter och kikar på Senseless på MTV.
Har inte skrivit på ett tag igen. Men igår sov jag hos Amanda, Ida var också med, vi spelade Rock band on tour. Skitkul, trummorna var ballast. Klarade hard på monsoon med basen, var glad för det hela kvällen haha. Kunde knappt sova, vi var 3 st i en enkelsäng haha. Men lyckades somna och vaknade vid halv 1 på morgonen. Sedan gick jag hem.. vid 5 typ.
Imorgon ska jag och Amanda dra och sola, fick solkort i julklapp och det behövdes.. så drar vid 12. Sedan blir det kanske fika på stan och sedan ska vi nog vara med Therese.
Ne, ska se klart på programmet, ha det bäst puss! ♥

Julaftons kväll.

Årets julafton lider mot sitt slut.. Har vart en rolig dag med familjen.
Gick upp ganska sent, var jättetrött eftersom jag inte kunde somna igår. Så gick upp vid 12 typ. Dammade och dammsög rummet, städade buren åt marsvinen och klippte deras naglar + badade dem. Sedan fixade jag mig och satt vid datan,först kom bror med familj och sedan syster. Det har vart en trevlig dag.

Nu sitter syrran och hennes ''kille'' här i köket och snackar med mamma. Jag sitter här och kikar lite. Nu har man fått lite pengar att shoppa för, woho säger jag bara.

Hoppas ni allihopa har haft en bra dag/kväll!

Blev dock inga bilder från idag.


Julafton!

Ja, det har inte vart bra med uppdateringar här i bloggen. Men har inte hunnit eller orkat heller för den delen.. Idag har jag i alla fall vart och julshoppat med syster. Vi åkte iväg vid halv 1, hade vaknat precis så fick världens panik, men jag kom i tid när hon hämtade mig. Köpte julklapp till mamma och lite annat.
Imorgon kommer familjen vid 6 tiden. Först fika och så, lite tv och sedan öppna paket + mer. Mys!
Det snöade för ett tag sen också, riktigt mysigt. Hoppas bara snön kommer tillbaka med mer till imorgon!
Sitter och kikar runt på kläder och annat skoj, kan inte sova så sitter nog här ett tag till i alla fall.
Nya uppdateringar kommer nog imorgon om jag hinner.
Tills dess,
ha en underbar julafton allihopa!


random bild.

Lördag

Snart är det julafton! Only 4 days left.
Ja, idag händer det inget speciellt. Har legat och kikat på film, har frysit hela morgonen typ. Min syster dotter Amina kommer nog hit idag och sover över, så det blir nog inget mer ikväll.. Menmen får väl se vad man hittar på imorgon.
Ha en superbra kväll puss!


Haha, gjorde små tomteluvor av papper och bomull till mina 2 grisar.

.

Två blondiner satt i Göteborg en stjärnklar natt.
Fullmånens sken var starkt och den ena blondinen sa:
- Vad tror du ligger närmast, månen eller Borås?
Den andra blondinen kollade på sin kompis med "idiotförklararblick" och sade:
- Månen såklart. Hallå, ser du Borås eller?!

Haha.


Christmas partyy.

Woh, kom precis hem har duschat och klockan är snart 1.
Var otroligt kul på fritidsgården, dansat och haft skitkul. Vi gick dit vid 8 typ och det började 9, så vi fick vänta tills småbarnen's party var slut. Allt folk kom lite över 9 och då blev det skoj.
Det var värt kvällen. Skulle egentligen sovit hos Therese med amanda, men jag hade svettats så, så jag gick hem.
Ne, nu ska jag sitta här ett tag i alla fall och se om jag hittar något intressant. Pusshej!

Torsdag

Nu är det jullov! Härligt.
Vi började 9, så kom till skolan 20 i. Vi kikade julshow och sedan gick vi tillbaka till klassrummet och fick betygen och praolapparna, blir prao i 2 veckor på restaurang Oliven. Betygen var la ganska bra, men halva klassen hade blivit sänkta i SO, inklusive mig, åh blir så tjurig. Aja, efter det gick jag med Therese hem, vi lagade mat och bakade kladdkaka. Sedan gick vi hem till mig och sjöng singstar, Amanda kom med.
Sedan gjorde vi massa mer saker. Imon blir det Christmas party på fritidsgården med Amanda och Therese, får väl se hur kul det blir. Aja puusss.



Jag och Therése.

Godkväll!

Onsdag idag och imorgon är det julavslutning. Börjar klockan 9, så en stunds sovmorgon blir det i alla fall.. Idag har det inte hänt så mycket, det var bara 1 och 1 halv lektion sedan kollade alla 8-9:or vollyboll mot lärarna.
Igår var jag och Amanda hos Therese, vi bakade kladdkaka och kikade film och massa annat, hade i alla fall jättekul.
Nu ska jag sitta här en stund till åtminstone och sedan sova.. puss allihopa.

Söndag

Har blivit otroligt dålig på att skriva och lägga in bilder. Men min blogg är så tråkig så ska skaffa en ny sedan med nytt namn tror jag.. sedan skaffa en cool header med.
Idag kom min syster hit med sin 'dejt' eller vad man nu ska säga, de åt tacos här och fikade. De gick vid 3 samtidigt som mamma skulle åka till jobbet, så hon släppte av mig vid knalle så gick jag runt en stund. Köpte en kjol på gina, 2 billiga filmer på siba och även en singstar cd på rea. Såå tråkigt att snön är borta nu igen.. Åh, varför kan den inte vara kvar till jul. Älskar den vita snön som lyser upp morgonen och när man kommer hem från skolan. Aja, snart är det i alla fall lov, torsdag! Härligt. Ikväll blir det gossip girl och parlamentet.
Min bror och familj kom hem från thailand idag roligt:). 
Men ni får ha en underbar kväll allihopa, pusss!


Kjolen.
199:-   på gina tricot.

Hu.. torsdag redan.

Har vart dålig på att skriva nu, men igår funkade inte internet så kom aldrig in.. Men igår var jag i knalle, köpte ett par stövlar och ett par sommarskor. Sedan var jag hemma bara.
Idag har jag inte gjort mycket alls. Har fixat våran gran och sådant.
Ska se på tv en stund sedan blir det väl att sova.
Imorgon blir det fika med brudarna:)

Tisdag

Godkväll!
Sitter och kikar på desperate housewives, det är reklam just nu.
Ja dagen har vart sådär. Hade hemkunskapsprovet, gick bättre än jag trodde, hoppas på VG iallafall. Men so - förhöret gick inte alls bra, aj aj! Aja så kan det gå.. Fick reda på betygen i bild med, fick behålla mitt MVG så det var tur.
Ne snart börjar programmet igen, så ska fortsätta kika.
Åh, snart är det loov, känns skitbra!

Måndag

Ja, sitter vid datorn och käkar corn flakes har knappt hunnit äta när jag kom hem från skolan har bara pluggat hela dagen sen jag kom hem. Om man räknas bort att jag råkade somna i sängen 1 timma haha smart!
Ne imorgon är det som sagt hemkunskapsprov och so. Känns lite nervöst, men de är de sista proven innan betygen sätts så får hoppas på ett bra resultat.
Har ingen bild för idag, har inte hunnit ta nya, så.
Nu ska jag gå och borsta tänderna sedan lägga mig och se på tv en stund. Ha en bra kväll/natt tjao!


Söndag

Ojoj helgen har bara gått... men ändå har jag inte gjort så mycket. Har shoppat lite, vart hos min syster och resten av tiden vart hemma och tagit det lungt. Men en sak som jag skulle gjort var att plugga.. har jag gjort det? Nej. Åh skulle plugga hela helgen för att klara provet eller ''läxförhör'' som våran so lärare säger. Ne, får plugga idag och imorgon som bara den.
Idag ska mamma, jag och syster åka på någon utförsäljning och kika billiga märkeskläder. Får väl se om man hittar någonting. Ne ni får ha det bäst allihopa, pusss!

Torsdag

Hejsan! Torsdag redan, imorgon är det fredag och helg härligt.
I alla fall, höll på att komma försent till skolan idag, glömde av tiden så jag kikade på klockan, den var halv 10 och vi börjar kvart i. Fick bråttom sprang till bussen och missade den självklart. Men jag hann till skolan i tid precis när jag kom så började vi,åh tur säger jag bara!
Skulle plugga hemkunskap och so idag, men har ingen ork usch.. får göra det i helgen istället.
Ne, har inget mer att berätta.  tjao!

Onsdaag

Hej! först måste jag bara säga att jag hade 2 prov idag först engelskan, gick faktiskt bra kunde alla glosorna men texten är jag lite osäker på om den var bra. Sedan var det no-prov, fick reda på att jag fick Vg på Ljud och G på Ljus. Helt ok!
Ja, sedan har jag inte gjort så mycket förutom att jag har varit i skolan.
Imorgon är det sovmorgon.. och måste fixa prao plats snart. Men vet inte var, någon som vet något bra ställe i Borås?
Ska sitta här en stund till i alla fall, men skriver inte mer idag. Pusshej!


Haha, dagens bild oseriös, skelar som få på bilden.

Tisdag

Tja, mja nu är det tisdag då. Och ikväll är det ugly betty samt desperate housewives mysmys.
Var i knalle en stund efter skolan köpte ännu ett par så kallade 'jeans leggings' är helt beroende av dem, de ser ut som jeans och sitter perfekt har 3 par nu haha. Kanske ska köpa ett par ganska ljusa skitsnygga, får väl se. Köpte också ett halsband med ett enkelt hjälta och 4 ringar i ett paket. Har pluggat ganska länge idag på engelska och no. Har prov i båda ämnena imorgon. Nu ska jag fortsätta att kika lite på tv och plugga in de sista glosorna medans min systers barn Amina sitter och kliar mig på ryggen härligt haha!
Ne pusss allihopa!


Måndag

Hej igen!
Måndag och skola, kom upp ganska bra imorse lite tidigare än vanligt. Kändes lite konstigt att vakna upp i sin egen säng när man vant sig vid hotell sängarna. Aja, dagen gick ganska snabbt men det var kul att se en del igen i alla fall.
Nu måste jag strax plugga, har missat ett prov förra veckan no-provet om ljud & ljus, fattar ingenting och det är nästan 30 sidor usch och fy. Måste få detta gjort i alla fall. Har engelskaprov på onsdag med och hemkunskapsprov på fredag. Så det finns att plugga på.
1 december idag, känns härligt. All julpynt är framme och ljus i träd här. Nu fattas bara det viktigaste, snön klart! Ingen jul utan snön.

Satt och kikade på klipp från idol i fredags eftersom jag missade det, hörde att Johan åkte ut lite småtråkigt. Menmen vad ska man göra. Såg klippet på ett av Johan's fan, tjejen som bara skriker. Herregud! ganska töntigt tycker jag, hon kan ju knappt andas. Aja.. så kan det vara.

Nu får jag börja med pluggandet och sedan blir det dusch och tv. Puss!

RSS 2.0