söndag hemma!

Huhu, kom hem för en timme sedan typ. Jag kan börja med att säga att vi har inte haft tur med vädret! Det har ju vart varmt men ingen sol, molnigt nästan hela dagarna.. Riktigt tråkigt. Nu får jag gå till sunhouse och få upp brännan. Men det har vart kul annars. Blivit lite shopping också. Ne har precis duschat så ska fixa mig och sedan sova eftersom det är skola imorgon, tråkigt värre!
Skriver mer sedan när jag har tid, blir nog bilder med. Puss allihopa!

p.s: Bror och familjen ha en underbar semester i Thailand. Ni får säkert bättre tur med vädret!

Lördag/Söndag

Ja, har inte skrivit så mycket på sistonde men ja iallafall idag har jag packat och röjt lite. Skulle egentligen gått på sway, ett ''disco'' som skulle va. Men, blev inte så min syster kom till oss så vi åkte till knalle hon skulle kika på en data.. Köpte lite saker med mig till imorgon.
Det känns inte som en vanlig söndag som typ, ah imorgon är det skola igen, nej imon är man i Spanien solar och badar. Ja, ska väl strax gå och lägga mig ska upp vid 6 imorgon.
Oh, har ju glömt att påpeka snön i Borås, riktigt kallt men härligt! Det är så julen ska vara, helt vit. Känns fasktiskt lite tråkigt att åka iväg nu när snön precis kommit, men förhoppningsvis är den kvar när jag kommer hem. Det är ju faktiskt bara 1 vecka.
Känns som om det finns tusen saker att berätta men det kan jag inte sitta och sktiva nu, men allihopa, ha det bra här i Sverige. Puss!


Härligt.

Hotellet.


Torsdag

torsdag, och sovmorgon häärligt!
Ja skolan började med svenska där vi gick igenom förra årets nationella prov, sedan var det no som var lika tråkigt som vanligt, lunch inget gott!, so fick se på filmer och till sist elevens val fortsatte att måla på krigsmålningen. Gör en fred och krigs bild.
Aja efter skolan åkte jag till stan med Therese och Amanda, vi kikade runt lite och sedan gick vi in i godisaffären där de har en tävling. Om man äter en stor gelé björn på 2.2 kg så får man 1000 +  de 150 som man betalade. Therese skulle prova det,  oh herregud det var det roligaste jag har sett. Haha hon skulle äta den på 20 minuter, men synd var att hon inte klarade det, men hon fick i sig nästan 1 kg godis haha! Satt och filmade de 2 första minuterna. När vi skulle åka hem satt vi vid bänken en stund och hon mådde inte alls bra och till slut spydde hon. Usch och fy. Hennes mamma fick komma och hämta henne, så jag och Amanda tog 11:an hem. 
The girls make my day today alltså!
I helgen blir det packning inför söndag, då är det dags för Spanien!.
Pusss


Tisdag

Hejsan, gick upp vid 8 idag, fixade mig och mötte Becca vid busshållsplatsen. Lite annat folk åkte med. Först skulle vi besöka Bäckäng, vet inte varför jag valde att besöka det, har inget som jag ville gå på menmen, gick med de andra på en rundtur på samhällskunskap, inget som intresserar mig så. Vi åt lunch på skolan sedan drog jag, Kim och Ofelia till stan. Vi tog 2:ans buss men vi hade 40 minuter innan vi skulle möta alla andra där så vi tog bussen runt. Kom tillbaka 15 över ungefär.
Vi fick välja 2 linjer vi skulle kika på, jag valde textil och barn & fritid. Barn och fritid var inget som jag ska välja tror jag inte, men funderar starkt på textil, design. Så får väl tänka över lite, vill gå omvårdnad med. Måste tänka igenom riktigt.
Ne, snart kommer mamma och hämtar mig vi ska åka till min syster. Pusss.


Måndag

En del sega lektioner, engelskan, språkval och idrotten var kul idag. Första gången jag tycker om en idrottslektion. Idag var det typ olika redskap och sådant, hänga i ringar t.ex. Ja, efter skolan skulle jag till knalle och fylla på mitt busskort, så Rebecca och Ofelia gick med, vi drog till stan, gick runt lite sedan drog vi till Espresso House, köpte världens godaste Varma Choklad!. Var grädde och marshmallows, helt perfekt varmt. Ah, sedan åkte jag och Becca 40:an hem.
Tänkte plugga lite matte inför provet på onsdag, men har inget material här hemma. Imorgon ska vi besöka två gymnasieskolor, jag valde Bäckäng och Almås så får se vilket som verkar bäst. Ska vara där halv 10. Så det blir lite sovmorgon riktigt härligt!
Ne, nu ska jag ladda klart iPoden och kanske vila en stund är jättetrött kunde inte somna inatt. Pussss allihopa.


Söndag

Skolan imon, var ett tag sen. Men i alla fall helgen har vart superkul, vart med jennifer hela helgen. Har kikat lite filmer denna helgen som var bra och mycket bra. Här är lite vad jag tyckte om dem:
What happens in Vegas- tyckte den var bra. Men inte fullt så bra, 4/5.
Morgan Pålsson- en del skratt, men inte direkt min typ av film så, 3/4
Dean Youngblood- klassiker, inte första gången jag ser den, men lika bra varje gång. Hatar egentligen hockey filmer, men denna är speciell. 5/5
Step Up 2 the streets- älskade denna, har dock inte sett 1:an men man kommer in bra ändå, mycket bra handling, + Robert Hoffman, som spelar Chase Collins är ju så snygg i denna filmen, tycker jag! En klar 5/5.



Robert Hoffman.

Åter till skolan imon, ja denna veckan har vi matteprov, måste plugga på det ganska mycket kan inte allt.
Måste också börja med mina 3 bokresencioner, skriva klart novellen och plugga på annat.
Kom också att tänka på att om en vecka vid denna tiden är jag i Spanien. Ska bli härligt, att komma bort från regniga Borås ett tag faktiskt. Ne, ska kika klart filmen på 6:an som heter Dude, where's my car?  Med Ashton Kutcher och Seann William Scott i huvudrollerna. Godnatt allihopa.

Lördag

Härligt!.
Blev lite väl sent igår, jag och jennifer satt uppe till 5. Var ganska trött imorse och ställde klockan på halv elva. Men gick upp 12. Ja, vi åt frukost och kikade på film, drog ut en stund sedan satte vi oss här en stund. Blir nog inte lika sent inatt som igår, menmen får väl se. Ha en bra kväll!


Hallå i natten.

Woho, sitter uppe med Jennifer och kikar runt på varsin data.
Kurrar i magen är lite småhungrig tror jag, men orkar inte fixa något nu. Jennifer kom till mig idag iaf, kulkul :)
det var länge sen. Ne tror ja stänger av datorn och lägger mig, börjar bli ruskigt trött nu. Hörs imon pussss.

Godmorgon!

Åh, fredagfredag! Riktigt härligt, var hemma idag med för att ta det lungt och inte stressa upp det första man gör i skolan när man vart sjuk. Ne men mår mycket bättre idag i alla fall så det är ju positivt. Vaknade nyss, så nu sitter i sängen med datan på benen och småkikar på tv. Idag blir det nog inte så mycket att göra heller, men måste gå ut en stund nu när jag suttit inne i flera dagar usch, blir helt instängd ju. Läste klart boken igår så nu är jag på tredje delen, känns ganska bra ändå att få gjort lite nytta när man vart sjuk. Man måste läsa tre böcker varje termin så detta var tredje, måste bara skriva tråkiga bokrecensioner blö. Ne ska strax fixa något att äta, matlusten börjar komma tillbaka, men vill inte bara proppa i mig så man får för mycket när man knappt ätit något på flera dagar. Ja, pusss allihopa ha en trevlig morgon!
Någon som ska se idol idag?, det ska jag :)!


2 dagar gammal bild, som sagt, har inga nya just nu.

Torsdag

Blir nog ingen skola denna veckan, mår fortfarande jättedåligt och spydde inatt. Usch. Man blir ganska rastlös av att bara sitta hemma, 3 dagar har jag suttit hemma nu. Har precis läst lite i min bok som heter En Shopaholic i New York, det är andra delen av En shopaholics bekännelser. Tyckte serien verkade skittråkig men när man läst halva första boken så blev den intressant. En garanterat tjejbok. Nog snackat om böcker.
Ska se på tv och sova en stund tror ja. Vill bara bli frisk nu.
Ha det bäst allihopa!


Boken.
Blir ingen annan bild idag, blir inte att man tar kort när man är sjuk.

Parfymer

Ja, eftersom man åker på semester får man ju hem en Taxfree katalog med olika saker man kan beställa och denna gången har jag beställt mascara, men det fattas parfym. Jag har flera jag funderar på men en del har jag aldrig luktat på, men texten i katalogen verkar bra på dem i alla fall.
Är det någon som har/luktat någon av dessa, och luktar de gott?, skriv isåfall.


Någon av dessa funderar jag på.

Onsdag

Har inte bloggat sedan i söndags. Men iallafall i måndags och tisdags fukade inte internet och i tisdags var jag hemma från skolan, hade fixat mig och allt men sedan fick jag hur ont som helst i magen och kunde knappt stå upp. Så sitter hemma idag med mår inte alls bra, känner mig febrig och har jätte ont i magen. Kan inte äta heller, åt 2 mackor i morse och mår skit efter dem. Mådde bra ända tills jag åt, usch och fy. Ne idag blir det bara vara hemma och sova, så får jag se om jag orkar gå till skolan imon, det skulle egentligen behövas, känns som jag missat hur mycket som helst på dessa två dagar. Men man kan ju inte gå om man mår dåligt heller. Nu ska jag ligga i sängen och kika på tv hela dagen igen. Otroligt kul måste jag säga!

Var glada alla som är friska och krya, puss.
snart Spaninen, 23 November


Bild från igår.


Söndag

Söndag är den tråkigaste dagen i veckan, man vet att det är skola dagen efter usch. Nemen veckorna går fort nu faktiskt.
Idag så gick jag upp vid 11 segt, ja. Fixade mig och mötte upp amanda på busshållsplatsen och sedan åkte vi ner till knalle. Först kikade vi i djuraffären, hon skulle kolla på ett marsvins hus och hittade ett. Sedan gick vi vidare till Gina, köpte bh och en t-shirt, enkel svart med döskalle. På H&M köpte jag lite småsaker som spännen m.m. Sedan gick vi till cubus, hittade en tröja, på rea 50:- billigt. Blev lite mer handlat än vad jag skulle ha, så är det alltid haha. Gossip Girl och parlamentet idag, härligt. Måste snart hoppa in i duschen en snabbis och sedan ska jag ta det lungt. Nu i veckan har vi inget som väntar med prov och sådant så det känns bra. Ha en bra kväll tjao!


Haha, dagens bild. Min syster gör något på mig så jag skrattar.


Lördag!

Kul det här med lördagar:)
Dagen började med att jag gick upp, väckte amanda som sov. Senare skulle alla hem till pappa för att fira fars-dag, så mamma och amina åkte iväg och köpte blommor. När de åkte duschade jag marsvinen och fixade mig, sedan gick jag & amanda. På vägen såg vi in i ett fönster med 4 rätt gamla tanter som satt tillsammans och spelade kort. Såg otroligt sött ut. Så vill jag med ha det när jag blir gammal.
Ja iallafall, sedan när vi kom fram var alla redan där så vi fick fika ensamma. Ett tag senare drog jag & amanda hem till henne och åt kina mat, jättegott men åt inte så mycket var redan prottmätt. Sedan städade hon marsvinens bur medans jag kollade på min bror som satt och spelade något tv-spel. Drog hem vid halv åtta. Så nu har kikat på tv en stund. Imorgon blir det nog knalle en stund, måste lukta på en del parfymer som jag kanske ska beställa på Taxfree när vi åker till Spanien, inte så kul att bara köpa någon som sedan luktar hur illa som helst. Ne, inte direkt.
har inget mer speciellt så, ha en underbar lördagskväll! :)



Mina marsvin, får bli dagens bild.


Fredag!

Halu!
Någon som missade Music Awards -08 igår?
Inte jag iallafall, det var många bra som vann priser fast blev lite besviken på en del.
Nu är det fredag igen och det betyder ju helg. Kanske skulle på Mariedal Cup i helgen får se. Skolan var lungt, inget speciellt så förutom att vi hade syslöjd idag som jag älskar. Är snart klar med min klänning ska bara sy ihop den och fixa lite extra. Kommer förhoppningsvis bild på den nästa vecka! Nu ska jag städa iordning lite sedan gå och köpa godis eller något är otroligt sugen på det just nu.



Old Picture.  25/10-08

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Puh, är hemma och är ganska trött, skulle egentligen till stan/knalle och kika efter skolan men orkade inte. Får göra det imorgon efter skolan. Ska kolla en tröja. Samuel (systers son) är här just nu och är ganska jobbig, ligger på golvet och skrattar för en 50:öring och  beatriss-lott? Okei, humor! haha. Om cirka 1,5 timmar så börjar Mtv, music awards det måste jag se iallafall.
Imorgon är det fredag riktigt härligt men helg. Får se vad jag ska göra.
Ne nu ska jag göra något med skitungen så han inte blir helt uttråkad..
Pusshej.


Bild från idag.


6 November

Godmorgon!
Klockan är snart 8 ska börja fixa mig strax, börjar 10 idag. Ska vara ''bad hair day''- i skolan idag. vet inte om jag orkar göra något får se. Sitter och tittar på Music Awards 2007 som de visar på mtv. Och ikväll är det Music awards 2008 det får man inte missa ju. Ska gå och käka någonting nu. Ha en trevlig dag..


5 November

Snart har hela veckan gått, det går fort ändå. Idag hade vi engelska provet. Gick ganska bra missade 1 ord + lite fel  i texterna menmen får iallafall G, hoppas jag haha! Är jättenervös inför so-provet imon usch och blä.
Ska börja plugga alldeles strax. Ja det är onsdag idag och det är den tråkigaste skoldagen verkligen. Inget kul. Ne, nu hinner jag inte sitta här och fördriva tiden, måste sätta igång med pluggandet nu. Ha det bra!


4 November

Så trött jag var imorse, kom knappt ur sängen. Vet inte om det är nu till vintern att der blir mörkt och kallt, jag är trött jämt, det var jag nästan aldrig innan. Var nära på att somna idag igen när jag pluggade men lilla Amanda ringde och ville cykla, men tyvärr så hinner jag inte idag har pluggat i cirka 3 timmar nu. Både engelska och so. Och imorgon är det engelskaprov, iih önska mig lycka till! Men det går säkert bättre än hur det kommer gå på so:n.
  Åt precis sallad med hamburgedressing det är riktigt gott. Aja, ikväll är det iallfall Ugly Betty och Desperate Housewives, riktigt bra med tisdagar då finns det alltid något att se på tv:n.
Ne nu ska jag kila och plugga en liten stund till, ha en fortsatt bra kväll. Hejdå


3 November

Måndag, och skolan. Kändes segt i skolan idag, men kul att träffa alla. Dages lektioner var: svenska, matte, no, lunch, engelska, sv/eng och till sist idrott som vi hade konditionstest. Ganska jobbigt var det för jag är så himla förkyld och har så ont i halsen. Men det gick iallafall ganska bra. Sedan åkte jag hem. Somnade i 1 timma var så himla trött. Så nu ska jag läsa lite på so:n och engelskan. Aja ha det bra :)

2 November

Söndagsöndag, och imon börjar skolan igen.
Har so-prov och engelska prov i veckan, känns inte så bra kan knappt något på so:n, så vi får la se hur det går.
Idag har jag vart ganska lat och bara suttit hemma och gjort ingenting, förutom pluggat lite.
Åh, känns inte kul att börja skolan igen, fast när man tänker efter vad som verkligen är jobbigt så är det nog alla prov och de tidiga mornarna. Ett plus däremot är kompisarna.
Ne nu fördröjer jag bara tiden. Ska kika tv en stund.
Ha en bra dag imorgon alla som börjar skolan imon. puss

*

Klockan är lite över 10. Sitter och ser på tv, inget kul precis menmen.
Har så fruktansvärt ont i halsen, usch. Har ju drogat halstabletter ett tag nu men det hjälper inget åh. jobbigt värre.
Skolan börjar snart och jag längtar inte.

*

Goddag.
Har precis pluggat i någon timme. Tränat massa på engelskan som vi har prov på nästa vecka, onsdag tror ja.
Så kan det mesta nu iallafall. Måste läsa so med, men har ingen lust nu. Åh, jobbigt det där med skolan ibland. Det blir en lungt lördag. Ska inte göra något speciellt. Tänkte röja upp lite i rummet men får se om jag orkar det idag. Har ingen direkt lust att städa, booring. Ne, ska nog gå och käka lite innan mamma kommer hem. Får la se vad som händer sedan. Ha det bra:)


1 November

Redigt trött just nu, ska snart lägga mig. Idag har det inte hänt något speciellt. Var på någon teater idag, den var inte så bra faktiskt. Fast en del skratt fick man fram ändå.
Ne, orkar inte blogga mer ska lägga mig nu. Pusss
Den 23Nov- Spanien härligt.


RSS 2.0