gina tricot

Ja vad sägs om denna snygga jackan i 'fejk' skinn från gina tricot, jag tycker den ser bra ut. Funderar på att köpa den eftersom min gamla börjar bli lite tråkig. Denna har lite fler roliga detaljer, vad tycker ni?



fredag

.. så var det helg igen. Häärligt!
Dagen började med minigolf som var tråkigt, gjorde inte alla banor. Efter det drog jag och åt med min klasskompisar Kim och 2 pojkar. Åt på donken sedan tog vi 2:ans buss och åkte runt ett varv i trandared, innan det var dags för bowlingen. Väl på bowlingen fick vi vänta 15 minuter extra på alla andra som inte kommit. Men det var riktigt kul idag. Bowlingen var det roligaste, massa skratt och kul. Jag kom 3:a på första gången och 2:a på andra så det var väl 'okey'.
Efter bowlingen åkte jag till knalle med mandi. Köpte ett rosa pärlarmband och nya solbrillor på Glitter. Sedan var vi hemma hos manda och tog det lungt, körde guitar hero wt med brorsan med.
Riktigt kul dag, tack till alla som gjorde den.

Ha det bäst.


godmorgon

Åh är jättetrött.. vill bara sova. Men det kommer bli kul idag. Har precis sminkat mig så skulle bara lägga in några låtar på iPoden som man kan lyssna på innan jag ska ner och möta alla kompisarna. Sedan bär det av till minigolfen haha kul! Ne jag får väl fixa mig klart sedan börja gå, ha en underbar dag allihopa!

underbar

Åh kan inte somna så sitter vid datan ett tag till, eftersom vi har liite sovmorgon imon i alla fall!
Lyssnar på en underbar låt, älskar den
2 Världar - Mellan liv och död. Sök den på youtube, är helt såld på den, tack för låten Amanda!

En vers i låten:
För kärlek är allt, hjärtat är din vän

och man är glad för luften som vi delar på i världen

För alla är vi samma gen, alla är vi lika

alla har vi rött blod och alla lika värda.



torsdag

Ja redan fredag imorgon, denna veckan har gått fort och jag har haft jättekul. Tekniken idag var faktiskt kul för en gångs skull. Lektionerna gick fort, och på elevens val blev jag också klar med min klänning, haha! Den var faktiskt lite stor hade tagit en för stor storlek när jag mätte, så jag var mindre än jag trodde. Men i alla fall så efter skolan åkte jag och mamma hem till syster där vi snackade och fikade. Samuel följde med oss hem för att sova över. Nu ska jag fixa mig sedan sova tror jag.
Och imorgon är det härligt för då har skolan friluftsdag jag har minigolf & bowling woho! Börjar 9.15 på golfen.
Ha det bäääst!♥


en suddig bild (skitbild) helt enkelt på klänningen.

rekommenderad

Vill man ha en riktigt bra Brun-utan-sol créme, så är denna verkligen riktigt bra!
Köpte den i helgen och använt den 1 gång, men man ser skillnad och det blir bra färg. Men man ska inte kleta på för mycket, det ska man inte med någon brun-utan-sol créme annars blir det fläckigt och fult.
Det ska vara jämt och inte för mycket åt gången. + Att tvätta händerna efter varje gång, råkade missa det och fick fina bruna ränder mellan fingrarna.


Priset varierar, men ligger på runt 70-90:-


onsdag

Nämen goddagens! Kom hem för en stund sen, har käkat lite och nu sitter jag här. Vi hade fått struntat i engelskan idag om man ville göra läxan hemma istället, men jag stannade som mina 3 kompisar också gjorde. Så jag blev klar med det. Ja, har kikat på mina val till gymnasiet nu och så här ser det ut:
1. Textil & Konfektion - Almåsgymnasiet
2. Handel & Administrationsprogrammet - NTI
3. Hotell och Turism - Almåsgymnasiet

Allt känns så rörigt, men jag är 99% säker att jag tar textil, eftersom man ska göra det man verkligen vill.
Ja ja, nu ska jag i alla fall vänta på att one tree hill börjar sedan ska jag bara ta det lungt.


känns som ett litet 'måste' med bild i varje inlägg, även om den är meningslös haha!

tisdag

Skolan gick jättebra, helt ärligt så njuter jag nästan av skolan mer än någonsin förr även om vi har allt det jobbiga kvar att göra nu sista terminen. Jag kommer verkligen sakna min klass! Alla minnen, skratt och allt vi gjort.. But life has to go on.
Ja men idag fick vi öva lite övninssaker inför ett av de nationella proven i engelska.. den muntliga delen. Vi övade 4 & 4 och det gick jättebra, var kul faktiskt får bara hoppas att man inte glömmer av sig när det verkligen gäller. Det som var bra idag var att vi får ha de grupperna som vi var idag till nationella, känns bra eftersom jag kom med 3 tjejer som jag känner! Ska inte göra något speciellt ikväll, men nu ska jag kika klart på one tree hill, underbart!
Ha det bäst.


too cool

ibland är man bara för cool.. haha!


måndag

Vaknade någorlunda bra idag faktiskt, med tanke på att jag kanske somnade vid 2.
Första skoldagen efter praoen var faktiskt roligare än någonsin i skolan. Vi hade riktigt kul och det var härligt att träffa alla igen. Idag fick vi också börja läsa på svenska-häftet inför vårt första nationella prov nästa vecka.. Skrämmande. Sista lektionen hade vi so, men våran lärare skulle på möte så vi fick skippa so, lektionen wiho! Men vi fick dessvärre en läxa istället haha.
Nu ska jag läsa so:n snabbt sedan dator & tv. Ha det bäst!


bild tagen för ett tag sen.

härliga söndag

.. eller inte, har aldrig gillar söndagar.
Idag så vaknade jag ganska sent ändå vid 11, Amanda ringde och vi tog bussen ner till stan och solade. Härligt och varmt. Sedan åkte vi bussen till knalle eftersom hon skulle byta hårfärgs-förpackning och så. Jag köpte i alla fall en body lotion som har lite färg och underkläder från gina. Sedan åkte vi hem till Amanda och käkade tacos och hon färgade även håret, jag tyckte det blev bra men hon själv var lite halvt besviken eller vad man ska säga.
Men nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen och glo på tv tills jag somnar.

lördag

Beautiful saturday, har bara tagit det lungt och kikat massa filmer mysmys. Var hos syrran en snabb sväng innan med mamma sedan gick vi hem och nu sitter jag här och snackar med härligt folk på msn. Imorgon går jag upp lite tidigare, ska till knalleland en snabb sväng ska köpa lite things.

Såg precis slutet på körslaget och kära lilla Borås åkte ut, skulle vart kul om vi hade kommit i final i alla fall, menmen kul att Borås fick vara med lite i 'centrum' så kallade tv:n.


españa

Lite utsiktsbilder från Spanien -2008! 



Strand promenaden Los Cristianos - Las Americas.

Tagen från båten Freebird som vi åkte på. Jättemysig resa förutom att det blev kallt lite senare, kul att se delfinerna på nära håll och de var helt galna som skulle simma precis framför båten.

Stranden - Las Americas.

friday

blir lite kortfattad beskrivning idag.
ja praoen är slut, sista dagen var ganska stressig eftersom det är fredag också. Men det gick.. Vi slutade kvart i 3. sa hejdå till personalen och vi fick 50 kronor för att köpa godis, haha omtänksamt! Men det är tråkigt att man inte fick sommarjobb.. många andra har fått det menmen vad gör man, får la arbeta nästa sommar. Ja sedan åkte jag hem till Amanda och var där en stund tills vi åkte ner till knallen en sväng för att hon skulle köpa hårfärg.
Kan inte sova som vanligt så sitter nog upp några timmar till, haha!
Ha en bra natt!


onsdag

2 dagar kvar tills helg, härligthärligt.
Idag bjöds vi på glass av personalen på praoen bara för att vi har vart duktiga (y). Deras glass är skitgod, har ätit den innan när vi käkat på restaurangen med la familia! Ja, det var otroligt gott i alla fall.. Efter praoen köpte jag ny foundation eftersom min gamla var slut. Använder inte mycket foundation, men ibland kan det se lite fräschare att fixa till lite mer. I alla fall så köpte jag den från Mist Stockholm 240:- den sägs vara bra. Ska testa den imorgon.
Ne nu ska jag borsta klart tänderna sedan ska jag krypa ner i sängen och glo på tv ett tag, har haft jättesvårt att somna de sista nätterna, jobbigt men vad ska man göra?


tandborstning!

måndag

Hallu!.
Praoen gick jättebra idag, rätt snabbt och det var roligt! Efter praoen drog jag & Amanda och solade på city sun. Jättefräscht ställe, bättre än alla andra i staden. Ja såg lite kräftaktig ut efter solningen, men det gick ner efter ett tag. Mötte upp mamma när hon slutade, vi åkte och handlade med mera.
har precis duschat och ska sitta här ett tag vid datorn.
Ha det bra!

söndag

Ja snart tar en ny vecka sin början. Prao också, sista veckan lite småsorgligt. Det är fakstiskt kul.. och personalen är grymt snälla. Menmen, dags att komma tillbaka till skolan och köra igång med alla nationella prov som jag verkligen inte ser fram emot! Men det är bara att bita ihop, plugga och göra sitt bästa!
Min helg då, i fredags gick jag i stan en stund med Amanda efter praoen. Sov också över hos henne och körde gh world tour hela natten, jag, amanda och brorsan satt till halv 2 och spelade. Riktigt kul är det! Kör allt på medium och ett fåtal låtar på hard, men det är bara att öva och öva.
I lördags vakande jag först av alla, vid 10 klädde på mig och drog hem till syster eftersom vi skulle åka iväg lite, så Amanda kom senare med och hängde på. Vi åkte till coop och kikade, sedan blev det käk på McDonalds och efter det åkte vi hem till syrrans kompis. Spenderade kvällen där. Kom hem vid halv 9.
Och idag har jag inte gjort mycket, bara suttit inne och tagit det helt lungt. Massa filmer och msn.

Hoppas ni har haft en underbar helg med!

gerbiler..

Åh, amandas en vecka gamla gerbil-bebisar. How cute?
De är otroligt söta och favoriten är den ljusbruna..


gullisar...

torsdag

Helgen är snart här, härligt!
Praoen gick bra idag och fort. Fick kyckling filé och ris, lite torrt eftersom jag inte äter svamp-sås usch.. Men det gick.
Efter praoen gick jag i stan en stund köpte min tröja på gina + en annan t-shirt. Köpte även curl life spray (matrix) på vivåga. Eftersom att jag har vågigt hår så skulle jag prova om den var bra. Testade den lite hemma och den verkade faktiskt jättebra, så det var tur.

  149:-


onsdag

Ajdå missade att skriva igår, men orkade inte vara inne på datorn heller för den delen.

Den 13:de får mig att minnas Kristian Heinonen, min systers son.. Han dog när han var 7 år. Tiden har gått och nu skulle han varit 19 år, herregud. Den 13 januari för cirka 11 år sedan dog han. Usch känns hemskt att tänka på det.
Jag var liten då, men jag minns honom det gör jag.
Så vi var på kyrkogården igår och tände ljus. Sedan åkte vi hem till min syster. Sedan var jag bara hemma och kollade på tv. Är så trött varje dag efter praoen.

onsdag:
3/10 dagar klara av praoen. Dagen gick faktiskt ganska fort och lättare idag, det beror nog på att vi lärt oss mer och vet vad vi kan göra. Men det värsta är att springa runt och duka kvällsdukningen det är riktigt tråkigt.. Men det positiva är att vi får gratis dricka när vi vill och jättegod mat.
Ja efter praoen imorgon går jag nog runt i stan ett tag, vill förnya mina kläder igen. Känns som att jag är värd det efter allr jobbande i restaurangen.. haha! Jo men något blir det säkert.
Ha det bäst:)!


monday

Prao, dag: 1.
Jag åkte ner till stan kvart över 9. Mötte upp min klasskompis för att det var dags för praoen. Vi stog utanför 10 minuter innan någon öppnade för oss. Vi fick byta kläder och trodde att vi skulle ha ett par skitfula rutiga byxor, men vi slapp jag kunde ha mina cheap monday jeans istället. Ja, vi fick duka av och lägga nytt, sopa golvet på morgonen, hålla koll på grönsaksbuffén, men det roligaste var att hälla upp drickan. Det var som en kontroll som man tryckte på så kom drickan. Skitkul tyckte jag haha.. Vi fick äta kvart i tre, fatta hur hungrig jag var. Vi käkade och sedan fick vi gå.
Jag drog och solade, riktigt skönt var det, varmt och härligt. Men när jag kom ut från sunhouse så ropade lilla Amanda på mig över gatan. Vi drog och åt älsklings kyckling-salladen på Orion. Riktigt god är den.
Vi tog bussen till tullen och åkte ett varv.. När vi kom tillbaka till stan så tog vi 150:an och åkte hem, somnade nästan i bussen var jättetrött.
Men nu ligger jag i sängen med laptopen och kikar tv, tog ett långt bad för en stund sedan. Härligt var det.
Men ni får ha det bäst allihopa!

söndag

Ja snart är det måndag, om några minuter.
Har inte gjort mycket alls idag, så det är inget som behövs skrivas upp och ta tid på skit. Skriver om min första dag på praoen imorgon istället!
Nu sitter jag och kikar på Step up 2: The streets, gud vad jag äääälskar den filmen! Har sett den minst 10 gånger innan, men den är lika bra fortfarande. Så ska se klart den och sedan sova. Börjar 10 imorgon.

Godnatt allihopa!

lördag

Skrev aldrig igår, på grund av att jag inte kom in på bloggen. Det laddade men det var helt konstigt.. Men i alla fall sitter och kollar på Hata Göteborg, gillar den filmen faktiskt. Särskilt Andreas som spelar Johan, han är snygg! Han spelar även i Fjorton suger och Du & Jag, såg båda igår. Ne idag händer inget speciellt ska nog bara vara hemma, ta det lungt och se på massa filmer.
Ska käka nu, skriver nog senare :)!


spanien

Ja.. Jag skulle lägga in bilder från semestern i Spanien, men jag har inte kameran med bilderna och har inte lagt in dem än på datorn. Måste göra det sedan.. Men här är i alla fall lite av de saker jag köpte där nere.

Chanel väska, tror inte att den var äkta men det är riktigt läder eller vad det nu är?
2 parfymer från Tax free katalogen, älskar Guess parfym som används dagligen.
Guess klocka, äkta.. 1900:- min julklapp.
Och sist ett playboy halsband med hjärta..
+ ett linne från Zara köptes med.

ursäkta för fördröjningen!


goddagens!

Ja första skoldagen! Den var helt okey, fick gå igenom lite vad vi ska göra under terminen och snackade nationellaproven.. Är riktigt nervös inför dem. Särskilt matte och no! Annars var det kul att se alla igen. Imorgon är det fredag då, även fast det inte alls känns som det och på måndag börjar första dagen på praoen. Hoppas det blir kul.
Nu ska jag kika film på datorn en stund.
Hoppas alla andra som började skolan idag hade det bra!

onsdag..

Åh, imorgon gäller det.
Ny termin och helt nya scheman får vi med. Har tjuvkikat lite på våran sida dexter. Ja, två dagar i veckan slutar man 20 över 3. Menmen, det är bara att kämpa hela sista terminen nu!
Gick upp vid halv 11, mamma körde mig till stan samtidigt som hon skulle till jobbet. Köpte ett skitsnyggt armband från en del av julklappspengarna. Lite mat till marsvinen blev det med, ett linne på rean och en bh från gina.. Åkte tillbaka hem vid 4. Känns som om jag håller på att bli sjuk, är jättetrött och fryser. Usch och fy om man ska bli sjuk nu.
Snön ligger kvar i Borås och det är underbart! älskar att den vita snön lyser upp de mörka kvällar och mornar..


fusk mocca  armband från Faith, den är brun men ser svart ut. Kostar 149:-
stjärnan hade jag hemma redan!

Ha det bäst allihopa!

parlamentet all night long..

sitter och kikar på parlamentets 10 års jubileum på youtube, har sett den innan men alltid lika bra!

''Har internet kommit för att stanna, den här gången egentligen?''
Jag vill vända på den frågan: Har jag stannat vid internet för att komma? Svar ja.
Haha Robert Gustavsson, så bäst.

Ne nu får jag försöka sova.. Ska upp halv 9 imon åtminstone. Ska till stan lite tidigare imorgon.

tisdag

Ojsan, dålig på att uppdatera nu!
Menmen, tisdag är redan här och imorgon är det sista dagen på jullovet, det har gått för fort.. Lite sorgligt faktiskt!

Ja, kan beskriva lite smått vad som hänt under förra/denna veckan.
 lördags: sov jag och Amanda över hos min syster, somnade vid 4 denna natt.
 söndag: mamma hämtade mig, Amina och Isak sov här. Satt inne på datan det mesta denna kväll.
 måndag: Åkte till knalle med Amanda, mötte upp Tess vi kikade runt och efter knalle drog vi till fritidsgården en stund. Gick på  bio denna kväll också, Allt flyter, den var sådär lite skratt fick man i alla fall. Sov också denna natt hos Amanda, ci gjorde choklaspudding vid 2 på natten. Somnade vid 4.
 today/tisdag: Åkte ner till stan med Offe, fikade på tant grön och åkte sedan upp till Hässle en stund.. Efter det begav vi oss till Sjöbo igen där vi mötte Becca. Vi bussluffade en sväng upp till Brämhult och tillbaka hem.. Trevlig dag flickor.

Lycka till allihopa som börjar skolan redan imorgon!

fredag

Ja, fredag redan här nästa vecka på torsdag börjar skolan.. Fast det är bara på torsdag och fredag. Sedan på måndag börjar första dagen på praoen.
Idag gick jag upp vid 11 typ. Kikade film en stund och fixade mig sedan. Jag och mamma gick hem till min syster, bror och Amanda kom sedan också. Ja det var trevligt med många skratt.
Usch är så trött just nu, ska lägga mig i sängen och se på film.. Har ingen lust att sitta här mer idag.


bild från igår.

welcome 2009!

Ja, allra första inlägget i år.
Säger bara welcome 2009, hoppas det blir ett otroligt bra år!

nyårdagen: Hände inte så mycket, jag kunde knappt somna igår eller lättare sagt, jag 'kunde' inte somna igår. Gick och la mig vid tre.. Kunde inte somna så låg vaken och tänkte. Vid halv 6 går mamma upp och gör sig iordning till jobbet. Jag hade inte sovit någonting. Gick på toaletten och lade mig igen och vaknade vid 10 som jag ställt klockan på.
Åkte till knalle vid 12 men åkte hem vid halv 2 för att jag trodde att vi skulle till min systers arbetskompis. Jag väntade och väntade, men nej ingen hörde av sig så jag satte på en film som jag kikade på..
Har precis kikat lite raketer, de skjuter många i huset framför.
Nu ska jag sitta här och bara ta det lungt med julmust haha.
Ha det bäst allihopa och hoppas ni har fått en bra början på ett nytt år!

RSS 2.0