Torsdag

Började titta på sex and the city, men han inte se mycket innan min syster ringde. Hon frågade om jag skulle med till knalle en sväng, så jag åkte med. Vi kikade runt lite, köpte iallafall lite kläder! Det är så ovanligt haha! Men det blev, ett linne med catwoman på typ, en svart trejdedels tröja eller vad man nu kallar det, en bh och senare kom mamma och mötte upp oss så fick jag en svart, ganska tjock tröja som jag hittade på rea. Har inga bilder på kläderna. Sedan åkte vi hem så kom syster hem till oss en stund, vi satt och kikade i skolkatalogen och åt mackor haha. Tjao


Morgon

Vaknade för 50 minuter sedan, alltså vid 10 ungefär. Läste lite på So;n men orkade inte läsa allt, det är hur mycket som helst om andra världskriget. ÅH!
Ska snart sätta mig vid tv:n och se på filmerna. Mysmys. Senare idag ska jag åka med min syster någonstans, hon skulle köpa något. Kanske lite shoopping idag igen höhö:)
Ha en superbra dag!

night

Torsdag för en halvtimme sedan, otroligt fort veckan går!
Snart är det skola igen. Sitter och kan inte sova så kikar runt lite, med jackass på tv:n. Imon ska jag nog ner till knallen en sväng lite tidigare och kika lite. Mamma hyrde filmer idag med som jag ska se på imorgon, är hemma ensam under dagen. Ska se Sex and the city, känns som om jag är den sista i sverige som ser på den. Alla har ju redan sett den. Sedan blir det brudens bäste man.
Kommer inte somna på ett tag så sitter nog här ett tag till. Hörs senare pusss.

Tisdag

Gick upp vid 10. Amanda ringde och ville åka till knalle, så jag åkte med. Gick till henne och sedan tog vi bussen från henne. Gick runt och kikade lite, köpte leggings, en spets-tröja och djurmat haha! Sedan drog vi och åt buffé, fanns taco, pizza, pasta och sådant gottgott. Sedan åkte vi hem, skulle passa hennes lillebröder så vi hämtade dem och drog hem. Sedan hände inget speciellt. Köpte massa gott och satt inne vid datorn. Pussss


Måndag

Hejsan!
Måndag då, gick upp vid 10 ganska ovanligt eftersom jag inte somnade förrän halv 3 eller något sådant.
Har en hel hög med böcker på golvet som jag skulle plugga på under lovet. Började med So;n läste igenom lite. Sedan har jag städat rummet så det känns lite renare nu höhö!
Idag har jag inget speciellt bestämmt. Kanske skulle hälsa på min syster sen, får väl se :)
Sitter och lyssnar på några av mina favoritlåtar.
Ha det bäst.

.

Klockan är några minuter över 12 och det är måndag.
Lov nu så det är härligt att slippa lägga sig tidigare och bara sova ut på morgonen :)
Åh, vill ha jul nu, snö, julsånger och sådant. Kom just att tänka på att om 1 månad vid denna tiden är jag i spanien. Ska bli otroligt härligt. Ne nu får jag snart försöka gå och lägga mig. Skriver nog senare idag.


Oktober

Kan ju börja med att berätta lite om dagen igår.
Var och käkade med amanda och hennes mamma. Sedan drog vi till folkan där vi skulle kolla på showen med Björn, Özz, Soran och Måns, ootroligt bra måste jag säga. Har aldrig skrattat så mycket innan, det var verkligen se värt. Måns var nästan bäst även fast jag aldrig lagt märke till han så. Men det va askul. Björn, åh så snygg han var, seriöst :) När vi kom utanför så såg vi Johan Wiland (asså elfsborgs målvakt)
Jaojao, sedan skulle jag & Amanda ta bussen hem, vi väntade på 150;an, Amanda satt i 20 minuter och klagade på att hon frös häcken av sig haha! Inte konstigt när hon bara hade skinnjacka och tunna strumpbyxor. När bussen äntligen kom så hoppade vi på och åkte hem. Vi gjorde popcorn och satt vid datan till 02.00 typ. Trevlans kväll asså.


Idag vaknade vi vid 12, trodde vi fast klockan var ju bara 11, eftersom vintertid börjar. Så vi gick upp och tog det lungt. Senare gjorde vi kladdkaka, som blev skitbra, god dessutom. Sedan spelade vi lite poker, och efter det började jag gå hemåt, i regnet självklart, det var ju kul eftersom Özz och Måns pratade om regn i Borås igår, att det skulle regna haha.
Ah nu är  jag hemma och väntar på mamma som är och handlar, så ska snart hoppa in i duschen. Idag blir det nog bara att ta det lungt. Aja hörs kanske senare, hej så länge.

Lördag

25 Oktober då.
Ikväll ska jag på Björn,Özz,Soran och Måns. Först blir det käk på Olivern och sedan folkan där vi ska kika på dem.
Måste också säga ett stort grattis till min vän Ofelia som fyller 15 idag grattisgrattis!, ha en bra födelsedag.
Ja, nu sitter jag här och ska klä på mig mina jeans snart. Mamma har köpt skor till mig ifrån stan så ska prova dem ikväll och se om jag ska ha kvar dom, tror hon skulle köpa Uggs. Ah, kanske bloggar lite ikväll med.
Tills det, ha en härlig lördags dag/kväll :)!

fredag!

Wow, helg + lov i en vecka! Härligt värre.
Mh dagen började med att vi hade idrott, syslöjd, lunch äckliga pannkakor usch, hemkunskap satt och kämpade  för att göra klart arbetet igår hela dagen så det blev inget bloggande igår. Sist hade vi språk.
Jag tog bussen hem, åt lasange och gjorde ingenting typ. Kollade precis idol, åh Johan Palm är snyyggg! Grr typ haha.
Aja nu ska jag sitta här och vänta tills idol börjar igen. Hejdå pusss

Torsdag

Goodmorning.
Sitter och kikar på the voice, ska snart gå till bussen och åka till skolan. Ingen lång skoldag men lika tråkigt ändå.
puuusss så länge



Onsdag

Har precis kollat på a shot at love with Tila Tequila. Har aldrig gillat det när det var förra säsongen men denna började jag kolla på. Lite sjukt emellanåt, menmen. Idag har jag vart hos min syster efter skolan, var där till halv 8 sedan drog vi hemåt. Sicket väder vi hade, åska och regn. Men regn är väl inte ovanligt i Borås?
  Sovmorgon imon och det känns skönt, har svenska första timmen så måste skriva klart min rapport som vi hade i uppgift. Efter skolan bär det av hemåt, måste bli klar med den lägenheten vi skulle inreda och sådant i teorin. Måste fixa lite på min blogg någon dag under helgen, den ser ju inte speciellt rolig ut eller så. På lördag bär det av till Folkan för att se Björn Gustafsson, Soran Ismail, Måns Möller och Özz Nöjen får väl se hur kul det blir.
Ne, nu är det snart dax att sova så man orkar 2 dagar till i skolan eftersom det är lov nästa vecka och det är riktigt härligt. Det behövs verkligen. Sovgott allihopa:)


Tisdag

Halu!, tisdag idag då.
Dagen började med att vi skulle till ungdomsmottagningen, de ville typ bara ge lite information och sådant.
Sedan åkte vi tillbaka till skolan där vi skulle börja med matte. Sedan hade vi lunch, var inget gott fy. Efter lunchen hade vi so och till sist bild. Är snart klar med min teckning i kubism (eller vad det nu heter). Sedan åkte jag hem.
  Tänkte göra lite på teorin i hemkunskapen men orkade inte så måste göra det imorgon iallafall.
Ikväll är det Ugly Betty och Desperate Housewives mysmys:)
Ah det var väl dagens bloggande, måste snart börja lägga in bilder, det är så otroligt tomt här ju.
Aja pussss och sov gott :)

Söndag

Så var det söndag igen. Veckorna går fort nu, känns som man inte gör någonting.
Hur som helst, gick upp vid 9, åt lite sedan sätte jag  på en av de filmerna jag och mamma hyrde igår.
Den heter He's the girl, ganska bra iallafall kul. Ao snart kommer bror och hans familj hit och ska käka. Sedan blir det väl inget speciellt mer ikväll. Bloggar imorgon, tills dess ha en trevlig söndag pussss:)


Lördag

Härliga lördag.
Vaknade vid 10 idag, skönt att få sova ut. Mjao har inte gjort något speciellt till nu.
Bara kollat tv och vart vid datan, har inget att göra idag. Aja skriver senare pusss


Goddag

Slutade 14.30 hade ju hemkunskap på elevens val sista timmen. Bakade morotsbröd inte så jättegott men.
Efter skolan mötte jag upp min syster och lämnade in hennes data, det var något som skulle fixas på den. Sedan kom mamma med så kikade vi runt lite. 
  Är så trött, är jämt trött nu känns det som, varför? Tror det beror på det ganska tråkiga vädret som då består av regnregnregn. Menmen, ska lägga mig en stund tidigare idag måste få vila ut. Imorgon är det fredag och det är så härligt! Har syslöjd imorgon med det är tummen upp för heela dagen. Aja ska sitta här en stund till och sedan lägga mig. Puuusss.

Morgon

Godmorgon, säger jag då. Vaknade för 30 minuter sen. Börjar ju 09.45 idag, så ska åka strax!
Första lektionen har vi svenska blöö, so, lunch, no och elevens val alltså hemkunskap. Gillar inte torsdagar egentligen, förutom sovmorgonen. Ska plugga när jag kommer hem om jag orkar. Hörs senare pusss♥


15 Oktober

Tjaa! Har inte suttit vid datorn så himla mycket nu så hann aldrig blogga igår heller. Men skolan var helt vanlig och efter skolan var jag i knalle med mamma och syster. Köpte en klänning och nya strumpbyxor bara. Jaojao, när jag kom hem duschade jag och kollade på desperate housewives och ugly Betty. Mösmös.

Onsdag.
Hade de vanliga tråkiga lektionerna. Engelska, No ajuste fick tillbaka no-proven! Fick Vg på Kemin och G i Fysiken bra ändå för mig. Sedan Sv/Eng, lunch ingen god, typ kebabpytt fy. Till sist matte och so. Efter skolan gick jag till knalle och mötte upp min syster. Sedan åkte vi runt och kikade lite, orkar inte berätta allt, är så fruktansvärt trött just nu så jag skulle kunna somna när som helst. Ska lägga mig och kika på tv tills jag somnar. Bra att det är sovmorgon imon med härligt, börjar 09.45 :) puussss hej.


13 Oktober

Måndagmåndagmåndag, och det betyder skola.
Fick tillbaka matte proven fick G, hade 3 poäng från Vg och det var surt! Hade hoppats på Vg iallafall om jag bara inte hade missat ett tal så hade jag nått Vg menmen. Mh engelska lektionen var inställd idag så vi hade håltimma sköönt! :)
Också var det självklart idrott sista lektionen, precis när man ska byta om och tagit av jackan så är väskan tom. Hade tagit fel väska Åh. Blir snart Ig i idrott för mig asså. Måste skärpa mig nu.
  Efter skolan skulle jag gå till knalle för att fylla på busskortet, så började det självklart att öösa ner med regn härligthärligt. Gick runt och kikade, köpte en tröja på H&M. Assnygg var den (tycker jag i alla fall). Ah nu kom jag precis hem ska äta skorpor, dricka mjölk och läsa lite skvallertidningar haha. Puusssss♥


12 Oktober

Tråkig söndag. Gjorde ingenting känns det som, hela dagen bara rann iväg. Men jag fick städat lite och gjorde lite på teorin till hemkunskapen. Klockan 10 kom jag på att vi hade engelska glosor, så fick plugga in dom snabbt. Ja datorn och tv;en var mitt sällskap idag.
pusssss


11 Oktober

Härliga lördag.
Vaknade upp vid nio som jag ställt mobilen på. Gick upp och satte mig vid datan en stund, hade så ont i magen så lade mig ner i sängen och tittade på Miami Inc. Vid halv två åkte jag och Amanda ner till stan och solade igen. Efter det kikade vi runt lite på stan och hittade en annan skoaffär med billigare uggs som med skulle komma in nästa vecka så får se vilka jag köper. Åkte hem till Amanda och käkade tacos gottgott. Sedan spelade vi kort en stund innan jag skulle hem. Ganska bra lördag ändå. pussss•

10 Oktober

Fredag.
Härligt med fredag igen! Skolan gick ganska fort, det berodde säkert på att vi hade inställd sv/eng. Amanda följde med mig till stan. Först åt vi kycklingsallad på bästa Orion älskar deras sallad. Ah efter det så skulle jag sola så Amanda fick sitta bredvid eftersom hon inte solade då. Hon satt och läste för mig från någon bok. Sedan kikade vi i skoaffärerna, vill ha ett par Uggs i vinter så vi kikade och hittade några som skulle komma in nästa vecka som jag ska köpa tror jag.
Sedan åkte vi hem till Amanda och käkade McDonalds som hennes föräldrar köpt med. Gick hem vid nio ungefär och satt bara vid datan.

9 Oktober

Hejhej torsdag, började 9.45 idag.
Hade svenska lästimma, so som jag missade en halvtimme på, på grund av att jag skulle ha utvecklingssamtal. Det gick väl ganska bra, blev dock lite missnöjd om två kommentarer ifrån lärare så det var inte kul. Men får la arbeta på bättre så de ändrar på det. Kom en kvart innan vi slutade so;N så hann lyssna lite, just nu håller vi på med andra världskriget. Ah sen var det lunch och sedan no som vi hade prov i. Hade pluggat ganska mycket igår så kunde de flesta frågorna. Hoppas ialla fall på ett G.
    Promenerade hem från skolan, mitt månadskort gick ut igår. Sen har jag inte gjort något speciellt. Imon blir det solning efter skolan sedan ska jag hem till min syster. PpPpuss hej♥ [blir ingen bild idag heller.]

8 Oktober

Onsdag.
Orienteringsdagen var så tråkig, alla 9:or fick åka buss till Kråkered till någon stuga där. Ah vi började typ 9.50 och hade 3 timmar på oss att ta 20 stationer. Kom tillbaka till stugan tio i ett och bussen skulle gå ett. Fick hämta väskan och äta snabbt innan bussen åkte. Blev väldigt stressigt där i slutet men vi hann iallafall ta alla 20 stationerna som de flesta inte hade gjort och då kom de flesta samtidigt, så ganska bra var det ändå. Hade en otrolig huvudvärk i bussen hem.
    Vid skolan så slutade vi och åkte hem. Har pluggat no ganska länge idag men kan inte allt, ååh jobbiga prov!
Aja man får la göra det bästa. Ska plugga på grundämnenas kemiska beteckningar så jag kan dem i alla fall, sedan blir det dusch och tv. Tjao:)



 


7 Oktober

Tisdag. Skolan började med att vi skulle höra en man som skulle snacka säkerhet med oss i över 3 timmar kulkul! Fick  svara på frågor och sådant, gick ganska fort ändå. Fick reda på matte-proven idag fick 3 poäng från VG blev lite småsur, men allt över IG är bra (enligt mig). Ah sen så var det som vanligt. Efter skolan städade jag hela rummet som jag inte har orkat med på länge. Nu ska jag lägga mig och kolla på tv tills jag somnar.
Jajuste imorgon ska vi ha en hel orienteringsdag, mmh jättekul jag som äälskar att orientera, får se hur det går när man inte ens kan läsa kartan. 20 stationer på 3 timmar är det i alla fall. Ha en trevlig kväll, tjao:) •

Något kul att fördriva tiden ett tag med.
Dagens låt : Marilyn Monroe - Kiss me tiger
Dagens frisyr : Tofs
Dagens smink : mascara
Dagens klädsel: strumpbyxor,underkläder,långt linne & tunika
Dagens roliga händelse : oj, ingen aning, finns alltid något att skratta åt i skolan.
Dagens planer : ah lite sent att svara på nu.
Dagens vill ha : klääder!
Dagens saknad : Ingen speciell så.
Dagens drog : tuggummi :)
Dagens tråkigaste : säkerhets saken i 3 timmar+ so;n
Dagens finaste : ingen aning;d
Dagens fulaste: noone
Dagens måste : kunna bild-läxan, plugga på no.
Dagens dricka: water
Dagens köp :  en macka i cafeterian.
Dagens mat : mos med ärtor
Dagens kärlek : to my friends
Dagens mående : helt okey!:)
Dagens skratt : haha fanns flera tillfällen i skolan.
Dagens tanke :  utvecklingssamtal på tors.


6 Oktober

Måndag:
Skolan igen då. Var helt vanligt, förutom att vi hade matteprov som gick riktigt dåligt.
Sedan hände inget speciellt, har bild läxa tills imorgon om Kubism.
Har No-prov på torsdag som kommer gå skitdåligt som vanligt.
Har inte kunnat vara inne på datan på hela helgen för det har varit problem med internet. Så ska skriva lite om min helg nu.
Fredag: Åkte hem från skolan, sedan åkte jag med Amanda för att klippa våra marsvin's klor sedan åkte vi hem och lämnade dem & åkte sedan och solade som vi hade beställt tid för. Härligt var det.

Lördag: Skulle solat idag med men det blev inget, ska sola nästa helg igen. Ah det hände inte så mycket, gick hem till min syster lite senare och satt där sedan gick alla till min bror & va där typ hela kvällen. Inte så rolig lördag faktiskt.

Söndag: Var i gällstad med mamma, hittade inte så mycket. På vägen hem handlade vi på Maxi, sedan åkte vi hem och åt. Vill till gbg och shoppa nu till helgen.
tjaoo♣

1Oktober

Oktober månad börjar idag.
Mh skolan var precis som vanligt, hade eng, no, språkval,lunch(lasagne), matte & so. Fick tillbaka so-provet fick G iallafall. Vi fick läxa i No, & so om första världskriget så ska snart plugga en stund.
Inget mer speciellt som hände idag, så ska väl gå & se på tv sedan plugga lite. Ssshao! ◊
Har ingen speciell bild att lägga in så det får bli en random bild på mina marsvin.

Lipton&Alfons

RSS 2.0